Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν το πιστεύω..και η Audi στο σκάνδαλο εκπομπών ρύπων..

Και η Audi στο σκάνδαλο εκπομπών ρύπων.

2,1 εκατομμύρια οχήματά της Audi παγκοσμίως διαθέτουν το λογισμικό της Volkswagen που αλλάζει τα στοιχεία για τις εκπομπές ρύπων στις ΗΠΑ.Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, περίπου 1,42 εκατ. οχήματα Audi με κινητήρες EURO 5 επηρεάζονται στη Δυτική Ευρώπη, με 577.000 εξ αυτών στη Γερμανία και περίπου 13.000 στις ΗΠΑ.Τα μοντέλα που επηρεάζονται είναι τα A1, A3, A4, A5, A6, TT, Q3 και Q5, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Audi.Την προηγούμενη εβδομάδα η Volkswagen γνωστοποίησε πως περίπου 11 εκατομμύρια οχήματα εταιρειών του ομίλου της παγκοσμίως επηρεάζονται από το σκάνδαλο εκπομπών ρύπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.