Τα Α-340 της Ο.Α... τα έκρυψαν ..αλλά η κάμερα τα είδε...

Η απαξίωση δυο γιγάντων. 
Τα 2 από τα 4 Α-340 της ΟΑ οδηγήθηκαν στο διαλυτήριο γιατί οι κυβερνήσεις φάνηκαν ανίκανες να τα διαχειριστούν αλλιώς...
Τότε, το 2012, είχαμε αποκαλύψει το σκάνδαλο...
  Οι πραγματικοί μπλόγκερ ξεσκέπασαν την κομπίνα με τα AIRBUS και τους χάλασαν τα σχέδια

Πίσω από το μεγάλο υπόστεγο της ΟΑ είχε στηθεί παραπέτο για λόγους ασφαλείας και καλά, αλλά στην πραγματικότητα για να κρύψει το έγκλημα από τα ενοχλητικά μάτια. Η κάμερα πάντα βρίσκει τον τρόπο όμως. 
 Όπως και η αλήθεια..
exomatiakaivlepo

Σχόλια

  1. Δεν καταλαβαινω την εκπληξη... Απολυτως συνηθισμενο για ενα αεροσκαφος του οποιου ο κυκλος ζωης εκλεισε. Τοσο απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.