Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

Αστροναύτης της NASA στέλνει νέο μήνυμα συμπαράστασης από το Διάστημα στους Έλληνες

Νέο μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες, για τις κρίσιμες στιγμές που περνούν, έστειλε από το Διάστημα για άλλη μία φορά ο αστροναύτης της NASA, Σκοτ Κέλι.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανέβασε μια φωτογραφία της χώρα μας, η οποία έχει ληφθεί από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

 

«Για τους καλούς μου φίλους στην Ελλάδα. Σας σκέφτομαι. Εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο βράδυ», ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την υπέροχη εικόνα του ο αστροναύτης.

 olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.