Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Η Google έγινε «Alphabet»...

Ένα από τα πιο γνωστά brand name του διαδικτύου και ένας από τους πιο σημαντικούς ομίλους παγκοσμίως, η Google, με μία κίνηση που ξάφνιασε πολλούς, δημιούργησε μια νέα εταιρεία-ομπρέλα ονόματι «Alphabet».
«Η Google δεν είναι μία συμβατική εταιρεία. Και δε θέλουμε να γίνουμε τέτοια».
Με αυτήν την τη φράση ξεκίνησε ο Λάρι Πέιτζ, δημιουργός της Google το άρθρο του για τη νέα διάρθρωση του εταιρικού μοντέλου της εταιρείας. Η εταιρεία με τη γνωστή μηχανή αναζήτησης και τις online διαφημίσεις αναμένεται να διαχωριστεί από τις νεότερες υπηρεσίες που προσφέρει. Η Google δημιούργησε μια νέα μητρική εταιρεία-ομπρέλα με την ονομασία «Alphabet Inc.» Πρόκειται για μία εταιρεία συμμετοχών, δηλαδή όχι μία παραγωγική εταιρεία αλλά μία εταιρεία που θα διαχειρίζεται το επενδυτικό και ερευνητικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.