Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Στουρνάρας σε Κωνσταντοπούλου: έχω δουλειά..στη διάθεσή σας μετά τις εκλογές

Αρνητικά απάντησε εκ νέου ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας στο αίτημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, να παραστεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Με επιστολή του στην Πρόεδρο της Βουλής αναφέρει ότι
δεν μπορεί να ακυρώσει μια σειρά από προγραμματισμένες συναντήσεις του και μάλιστα την τελευταία στιγμή.
Παράλληλα σημειώνει ότι είχε προτείνει τουλάχιστον επτά ημερομηνίες τον Ιούλιο για να μεταβεί στη Βουλή και επισημαίνει ότι πλέον και με δεδομένο ότι στις συνεδριάσεις των επιτροπών δεν μετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων και των βουλευτών τους, δεν έχει νόημα η παρουσία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου. Δηλώνει δε ότι αμέσως μετά τις εκλογές και το σχηματισμό κυβέρνησης, είναι στη διάθεση της νέας Βουλής να πάει να καταθέσει στην αρμόδια Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.