Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Συντριπτική απάντηση του Σίσι στους ισλαμοφασίστες

Σε θάνατο καταδικάστηκαν 12 μέλη της ISIS και της μουσουλμανικής αδελφότητας, με την κατηγορία ότι μετέβησαν στην Συρία και το Ιράκ με σκοπό να διαπράξουν σφαγές κατά αμάχων. 

Πλέον όποιος συλλαμβάνεται ή εντοπίζεται να ενισχύει καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις τουρκοκίνητες δυνάμεις των γενοκτόνων, θα έχει την ίδια τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.