Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

Ρύθμιση χρέους βλέπουν Κομισιόν, ΕΚΤ..
Στην αναγκαιότητα μέτρων ελάφρυνσης χρέους οδηγούνται Κομισιόν και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όπως αποτυπώνει έγγραφό τους που αποκάλυψε η εφημερίδα "Wall Street Journal".
Στο έγγραφο - ανάλυση διατυπώνονται σοβαρές ανησυχίες
για τη βιωσιμότητα του ελληνικού δημόσιου χρέους και προτείνεται όπως οι κυβερνήσεις της Ευρωζώνης μεταφέρουν στην Τράπεζα της Ελλάδος τα κέρδη τους από τα ελληνικά ομόλογα. Έτοιμο είναι και το Βερολίνο να μιλήσει για ελάφρυνση του χρέους, όπως δήλωσε χθες ο Γενς Σπαν, υφυπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.