Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Εβδομαδιαία Πρόγνωση καιρού 36ης εβδομάδας 31-8 μέχρι 6-9-2015 (1η του Φθινοπώρου)

Είναι γνωστό ότι εδώ στη χώρα μας έχουμε ένα μεγάλο και ένα μικρό καλοκαιράκι. 
Το μικρό καλοκαιράκι συνήθως έρχεται τον Σεπτέμβριο για να ξεκουράσει όλους αυτούς που για διάφορους λόγους δεν πρόλαβαν να κάνουν διακοπές στη διάρκεια του καλοκαιριού.
Έτσι λοιπόν ένα μάλλον ...μεγάλο και όχι μικρό καλοκαιράκι θα λάβει χώρα την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη, την εβδομάδα που έρχεται δηλαδή.
Ένας σχετικά ισχυρός αντικυκλώνας (Σύστημα Υψηλών πιέσεων) καλύπτει όλη την Ευρώπη (κυρίως την Κεντρική και Νότια) και θα παραμείνει ισχυρός.  Με αφετηρία την σημερινή μέρα λοιπόν και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι, το μελτέμι (Βορειοανατολικός άνεμος) που πνέει στο Αιγαίο και την Ανατολική και Νότια Ηπειρωτική Ελλάδα, θα συνεχίσει να έχει εντάσεις μέχρι και 7-8 Μποφώρ κατά τόπους, θα διατηρήσει την ΑΙΘΡΙΟΤΗΤΑ σε όλη τη χώρα ενώ δεν θα επιτρέψει την άνοδο της θερμοκρασίας.
Μετά το βράδυ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ όμως θα εξασθενήσει και αυτό θα επιτρέψει την σταδιακή μέρα με τη μέρα ΆΝΟΔΟ της θερμοκρασίας μέχρι και το επόμενο Σάββατο, κάνοντας με δυό λόγια τον καιρό της εβδομάδας ΖΕΣΤΟ και ΑΝΥΔΡΟ. (Όσοι διαθέτετε χρόνο και χρήμα .....φύγετε ....για μπάνια).
Μεταβολή του καιρού αναμένεται το επόμενο Σαββατοκύριακο με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και λίγες βροχές στη Βορειοδυτική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.