Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Αυτό ήταν το βρώμικο σχέδιο τους: Ελλάδα εκτός Ευρώπης με 3 εκ. εγκλωβισμένους μετανάστες.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

Με το Grexit η Γερμανία θα διασφάλιζε ότι ούτε ένας μετανάστης δεν θα έφτανε στην καρδιά της Ευρώπης!

Δεν ήταν απλά η χρεοκοπία και το μεγάλο πλιάτσικο, αλλά η εθνική καταστροφή.

Βλέποντας τις εικόνες με τους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες αλλά και ισλαμιστές λαθρομετανάστες να περνούν από την Ελλάδα στα Σκόπια, γίνεται πλέον ξεκάθαρο το βρώμικο σχέδιο Σόρος – Παπανδρέου. Δεν είναι μόνον το Grexit και το πλιάτσικο στην δημόσια και ιδιωτική περιουσία που προετοίμασαν ευλαβικά οι βρωμεροί

κύκλοι των παγκόσμιων σφαγέων. Την ίδια στιγμή που ο ΓΑΠ και ο Σόρος ετοίμαζαν την Ελληνική χρεοκοπία και έξοδο από την Ευρώπη που θα έσκαγε όλως τυχαίως τον Ιούνιο του 2015, ο Σόρος ετοίμαζε και την «Πορτοκαλί επανάσταση» των ισλαμοφασιστών στην Συρία, που δημιούργησε το χάος μέσα από την γενοκτονία των γηγενών. Διότι όπως έχουμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή, ο Σόρος οργάνωσε και χρηματοδότησε (και) την σφαγή στην Συρία.

Όπως είχαμε αποκαλύψει πως η σκοπιμότητα του σχεδίου Παπανδρέου μέσω του μνημονίου ήταν η έξοδος της Ελλάδας από την ΕΕ, αφού έξοδος μοναχά από το Ευρώ δεν προβλέπεται σε καμμία συνθήκη. Αυτό που περίμεναν δηλαδή να κάνει ο Τσίπρας και να φύγει με ελικόπτερο. Ο βρώμικος ρόλος του Σόιμπλε είναι επίσης ξεκάθαρος, αφού το βαθύ γερμανικό κράτος με την έξοδο της Ελλάδας θα διασφάλιζε ότι ούτε ένας μετανάστης δεν θα έφτανε στην καρδιά της Ευρώπης! Η Ελλάδα δεν θα είχε το δικαίωμα να εκδώσει τα «μαγικά χαρτάκια» που κρατούν στα χέρια τους οι μετανάστες ώστε να μπορέσουν να φύγουν και η Ελλάδα θα γινόταν μία μπαρουταποθήκη, με εξαθλιωμένους κατοίκους και τρία εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, που θα ήταν αδύνατον να διαχειριστεί.

Και όλα αυτά σε απόλυτο συγχρονισμό. Βλέποντας μάλιστα την νεκρανάσταση του βασικού συνεργάτη του ΓΑΠ για την βρώμικη δουλειά, του Αλαβάνου, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.