Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

O Γκάμπριελ δεν είχε ενημερωθεί για το Grexit Σόιμπλε ..

Νέες βολές από Ζ. Γκάμπριελ

Αναφορικά με την κατηγορία του αντικαγκελαρίου και προέδρου των Σοσιαλδημοκρατών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
δεν τον είχε ενημερώσει πως θα χρησιμοποιούσε το χαρτί ενός προσωρινού Grexit, ο κ. Κάουντερ επιμένει ότι ο Ζ. Γκάμπριελ ήταν ενήμερος για τους χειρισμούς Σόιμπλε.
Ακριβώς αυτό όμως διαψεύδει εκ νέου ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Σε συνέντευξή του που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής από το δεύτερο κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης (ZDF), υποστηρίζει ότι ο κ. Σόιμπλε γνώριζε ότι οι Σοσιαλδημοκράτες θα στήριζαν ανάλογη πρόταση μόνο σε περίπτωση που την κατέθετε η ελληνική πλευρά. «Το να κατατεθεί αυτή η πρόταση ως γερμανική, δεν ήταν συνετό κατά την άποψή μου», υπογραμμίζει ο αντικαγκελάριος, προσθέτοντας ότι «έπρεπε να γίνει διαφορετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.