Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Βαρουφάκης...ο Σόϊμπλε μου είχε πει ότι θέλει Grexit για παραδειγματισμό..

Με άρθρο του στην γερμανική Die Zeit το οποίο θα δημοσιευθεί στις 16 Ιουλίου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης “δίνει” τον Σόϊμπλε. 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Γερμανός του είχε πει πως μέρος του σχεδίου του...
για την Ευρώπη είναι το Grexit, αλλά και ότι στόχος είναι η τρομοκράτηση όσων αντιτίθενται στο σχέδιό του. Ο Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι από την αρχή των διαπραγματεύσεων ο Σόϊμπλε είχε πάρει την απόφαση ότι η Ελλάδα θα πρέπει να “αποβληθεί” από την ευρωζώνη και να γίνει το “παράδειγμα” ώστε όλοι να πάψουν να “αντιστέκονται”. Ο Βαρουφάκης γράφει ότι ο ίδιος ο Σόϊμπλε του τα είχε πει όλα αυτά. Υπερασπίζεται την επιλογή του να γράψει αυτό το άρθρο τώρα για να θέσει όπως αναφέρει ένα ερώτημα προς τους Γερμανούς πολίτες: “Είναι αυτό ένα σχέδιο που το εγκρίνετε; Πιστεύετε ότι αυτό το σχέδιο είναι καλό για την Ευρώπη;”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.