Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Ακροδεξιοί Φινλανδοί, Ολλανδοί, Γερμανοί & δορυφόροι τους θέλουν GREXIT..

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, προς το τέλος της βαίνει η συνεδρίαση του Eurogroup και καθαρογράφεται η κοινή δήλωση των ΥΠΟΙΚ των 19 κρατών-μελών της Ευρωζώνης. Ολα δείχνουν, πάντως, πως απόψε δεν θα ληφθεί τελική απόφαση για την ελληνική πρόταση.

Λίγο νωρίτερα σημειώθηκε εμπλοκή με τον Φιλνλανδό ΥΠΟΙΚ από τον οποίο ζητούν να αποχωρήσει από το Eurogroup, αλλιώς πέφτει η κυβέρνησή του. Το ακροδεξιό κόμμα «Αληθινοί Φινλανδοί» απειλούν πως θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση αν δεχτεί η χώρα καινούριο δάνειο προς την Ελλάδα.
Στο μεταξύ, ο Πάμπλο Ροντρίγκεζ, ανταποκριτής της ισπανικής εφημερίδας «El Mundo» στις Βρυξέλλες, ανέφερε πως η Ευρώπη είχε χωριστεί στα δύο. Υπέρ της παραμονής της χώρας μας τάσσονται Ιταλία, Γαλλία, Κύπρος και Κομισιόν ενώ κατά της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ βρίσκονται Γερμανία, Φινλανδία, Ολλανδία, Λιθουανία, Σλοβακία, Εσθονία και Σλοβενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.