Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

ΤΩΡΑ: Νέες τροποποιήσεις σε συνέχεια του Eurogroup από την Αθήνα

ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ
Δέσμη μέτρων για να συνοδέψει την αυριανή διαπραγματευση για τον ESM έστειλε η Αθήνα.
Ο Γιουνκέρ επιμένει στην ανατροπή του δημοψηφίσματος λόγω βέτο Γερμανίας για να υπάρξει και κλίμα εμπιστοσύνης
Σοβαρή εξέλιξη σε συνδυασμό και με την παρέμβαση του ΝΑΤΟ.
Τα μέτρα βασίζονται στην αναβαθμισμένη πρόταση Γιουνκερ και επιβεβαιώνει πλήρως το Ολυμπία. Η διαπραγματευση στον ESM θα γίνει με βελτίωση των μέτρων που είχαν γίνει μερικώς αποδεκτά από την Αθήνα. Και όχι από μηδενική βάση όπως είπε ο Σόιμπλε. Εάν φυσικά βγει από την μέση το δημοψήφισμα.
Αναμένουμε…

olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.