Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Διαρροή εγγράφου Σόιμπλε: Όχι στην Ελλάδα για τον ESM! Απαιτεί δήμευση της Ελληνικής περιουσιας ή Grexit!!

Δημοσίευμα βόμβα της FAZ που παραθέτει έγγραφο του γερμανικού υπουργείου οικονομικών!
Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Σόιμπλε λέει «ΟΧΙ» στην υπαγωγή της Ελλάδας στον ESM ενώ ζητά πρακτικά την δήμευση ολόκληρης της δημοσιας περιουσίας, που αποτιμά στα 50 δις ευρώ και την υπαγωγή της σε ειδικό ταμείο όπως το ΤΑΙΠΕΔ του Σαμαρά αλλά εκτός Ελλάδας!
Εάν αυτό δεν γινει αποδεκτό, τότε ο Σόιμπλε προτείνει την αποπομπή της Ελλάδας από την ευρωζώνη για πέντε χρόνια, οχι όμως και από την ΕΕ.
 

Η απάντηση είναι μία. Δώσε κλειδωμένη ισοτιμία στο GEuro και φύγαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.