Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

CNN: Ο Τσίπρας είναι ήδη νικητής...

Την βεβαιότητα οτι ο Τσίπρας ήδη κέρδισε στην αναμέτρηση για το ποιός θα κιοτέψει πρώτος (Chicken game) εκφράζει το CNN επικαλούμενο μαλιστα δηλωσεις του εκδότη της Die Zeit, λίγο μετά τις «απειλές».
Είναι πάντως εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι το άρθρο βασίζεται σε γερμανική πηγή και διαψεύσει τις Γερμανικές απειλές.
Ειδικά η φράση «περιμένετε μέχρι την Κυριακή και θα δειτε» δείχνει την βεβαιότητα ενός συντάκτη και του μεγαλύτερου ΜΜΕ του πλανήτη. Που δεν θα είχαν κανέναν λόγο να γελοιοποιηθούν για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.