Ζωή Κωνσταντοπούλου :Είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση στην υπηρέτηση των συμφερόντων του λαού

Λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την επομένη της αποστολής από την Πρόεδρο της Βουλής της επιστολής στην οποία γίνεται λόγο για εκβιασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας από τους δανειστές.
Εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε
πως είχε μια ειλικρινή και εις βάθος συζήτηση με τον πρωθυπουργό για όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αλλά και για τις θεσμικές πρωτοβουλίες που επιβάλλονται από πλευράς κοινοβουλιου και θεσμικών εκπροσωπήσεων σε σχέση με τη θωράκιση της δημοκρατίας.
«Με τον Πρωθυπουργό μας συνδέει σχέση ειλικρίνειας, συντροφικότητας και η κοινή διάθεση, δέσμευση, επιθυμία να διαφυλάξουμε την προοπτική του τόπου και τη συνοχή της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε. 
Σημείωσε ακόμα πως «εξέθεσα εκείνα που κατά την άποψή μου αποτελούν απαιτούμενα βήματα και πρωτοβουλίες σε σχέση κυρίως με την άμυνα της χώρας στο ζήτημα του χρέους».
«Είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση στην υπηρέτηση των συμφερόντων του λαού και σε τέτοιες στιγμές όπου δοκιμάζονται οι πολιτικές τοποθετήσεις και οι θεσμικές εκπροσωπήσεις έχει σημασία οι εκπρόσωποι των θεσμών με ειλικρίνεια ακόμα και με διαφορετικές προσεγγίσεις να μιλούν με ευθύτητα» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Σχόλια