Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Ο Σόιμπλε δέχεται να συζητήσει αναδιάρθρωση χρέους!

Ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Μάρτιν Γιέγκερ, για πρώτη φορά δήλωσε πως το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών είναι “ανοιχτό” στο θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους και το συζητάει σοβαρά!

Δεν μπορούμε να δεχθούμε “σημαντική” μείωση της ονομαστικής αξίας του χρέους είπε ο κ. Γιέγκερ.
Σημείωσε, όμως, πως “θα μπορούσε να εξεταστεί ως επιλογή η επέκταση του χρόνου ωρίμανσης του ελληνικού χρέους”.
Πρέπει να σημειώσουμε πως η δήλωση αυτή έρχεται ενόψει της επίσκεψης του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, σε Φρανκφούρτη και Βερολίνο.
Πληροφορίες μιλάνε για επιμήκυνση ως 80 χρόνια και μείωση επιτοκίων..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.