Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Ντάισελμπλουμ: "Δεν έχω καμιά συμπάθεια στην ελληνική κυβέρνηση"..(έχει στην προηγούμενη όμως)Την ώρα που τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης στηλιτεύουν τη στάση του Βερολίνου και των Βρυξελλών απέναντι στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς την από «πραξικόπημα» έως «φρικώδη», ο πρόεδρος του Eurogroup ισχυρίζεται ότι η ελληνική κυβέρνηση δοκίμασε…
τα όρια της υπομονής της Ευρώπης!
Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Nieuwsuur της ολλανδικής τηλεόρασης, ο κ. Ντάισελμπλουμ ανέφερε ότι  η Ελλάδα θέλει χρηματοδότηση, αλλά «οι τακτικές του Αλέξη Τσίπρα, προσωπικά, δυσκόλεψαν τα πράγματα».
Συνέχισε δε… ακάθεκτος ο πρόεδρος του Eurogroup:
«Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι εάν κάναμε δημοψηφίσματα στις άλλες 18 χώρες για το εάν έπρεπε να δώσουμε περισσότερα χρήματα στην Ελλάδα, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακό και πολύ πιο αρνητικό από το 60% που ψήφισε (σ.σ. εναντίον των πολιτικών λιτότητας) στην Ελλάδα».
Κατάληξε δε λέγοντας: «Είναι μια δύσκολη συμφωνία για την ελληνική κυβέρνηση. Δεν έχω καμιά συμπάθεια στην ελληνική κυβέρνηση, όμως τρέφω συμπάθεια στον πληθυσμό της Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.