Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Όποιος κατάλαβε που είναι το πρόβλημα να μας το πει...

Ανοιχτή η πόρτα των διαπραγματεύσεων, δήλωσε η καγκελάριος Μέρκελ, με τον υπ. Οικ. Σόιμπλε να κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση για πανινωδίες δίχως νόημα. Οξύτατη κριτική στην κυβέρνηση Μέρκελ από την αντιπολίτευση. 
Αναφερόμενη τέλος στις διαπραγματεύσεις, είπε ότι
το πρόβλημα δεν ήταν τα 500 εκατομμύρια ή 1 και 2 δις ευρώ που χώριζαν τις δυο πλευρές, δεν επρόκειτο για ανυπέρβλητα εμπόδια. Πού έγκειται λοιπόν το πρόβλημα; Η καγκελάριος επανέλαβε ότι η ΕΕ είναι μια ένωση ευθύνης και συμβιβασμών, κοινών αρχών και κανόνων, που πρέπει να τηρούνται. Σε αυτά ακριβώς τα συμφραζόμενα, όπως είπε, θα αποφασιστεί ενδεχόμενη νέα διαπραγμάτευση για νέα βοήθεια για την Ελλάδα, στη βάση της ευθύνης και της ανάληψης ευθυνών, με τη συμμετοχή και των τριών θεσμών, όπως τόνισε, δηλαδή και του ΔΝΤ, και σε κάθε περίπτωση, μετά το δημοψήφισμα και όχι πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.