Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

ΙΔΟΥ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ...


Aλλά αν η Ελλάδα αναγκασθεί-πιεσθεί σε χρεοκοπία και σε έξοδο,
ενώ το πολιτικό σύστημα αντιμετωπίζει κατάρρευση και η κοινωνία είναι διαλυμένη, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ειναι χαοτικό.


"Breaking Up? A route out of the eurozone crisis" ..Nov. 2011
Είναι μια μελέτη του RMF (Research on Money & Finance) με κύριο συγγραφέα τον κ. Λαπαβίτσα.....


Στην μελέτη αυτή αναλύονται τα διάφορα σενάρια-δρόμοι για την έξοδο από την κρίση της ευρωζώνης. Περιγράφονται επίσης τα σενάρια της ρήξης και εξόδου από το ευρώ..
Διαβάστε προσεκτικά τι αναφέρεται στη σελίδα 90, στην ενότητα "6.2 Greece defaults and exits the EMU" Η Ελλάδα χρεοκοπεί και φεύγει απ το ευρώ..
Τι μας λέει εδώ ο κ. Λαπαβίτσας...
"But if Greece was forced to default and exit while its political
system faced collapse and its society unravelled, the result could be chaotic."

Aλλά αν η Ελλάδα αναγκασθεί-πιεσθεί σε χρεοκοπία και σε έξοδο,
ενώ το πολιτικό σύστημα αντιμετωπίζει κατάρρευση και η κοινωνία είναι διαλυμένη, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ειναι χαοτικό.

Υ.Γ
Σας θυμίζουν κάτι τα όσα αναφέρει πιο πάνω ο κ. Λαπαβίτσας..;;
Μήπως αυτό που περιγράφει είναι ακριβώς αυτό που βιώνει η χώρα, το πολιτικό σκηνικό και η κοινωνία..;;
Να βγει λοιπόν ο κ. Λαπαβίτσας και να μας πει καθαρά αν υπ αυτές τις συνθήκες θα ήταν χαοτική η όχι, η χρεοκοπία & η έξοδος της χώρας από το ευρω...;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.