Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

ΙΔΟΥ τι είχαν ψηφίσει οι σαμαροπαπανδρέηδες για την εκποίηση δημόσιας περιουσίας έναντι χρέους...

Κατάπτυστη η εκποίηση περιουσιας έναντι χρέους, αλλά καλύτερη απο το επαίσχυντο μνημονιο Σαμαρά – Παπανδρέου
Εννοείται ότι το να υποθηκευεις τα περιουσιακά στοιχεία του κράτους για να αποπληρώσεις ένα παράνομο...και επαίσχυντο χρέος που νομιμοποιήθηκε μέσω του πρώτου μνημονίου, είναι ο ορισμός της υποταγής.
Έτσι και αυτή η συμφωνία που προβλέπει την δημιουργία ειδικού ταμείου όπου τα έσοδα εκμετάλλευσης της δημοσιας περιουσίας θα πηγαίνουν κατά το ήμισυ στην αποπληρωμή του χρέους, ειναι επώδυνη.
Και όμως, ειναι καλύτερη από αυτο που ίσχυε και ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΤΕΙ,
ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3965/201, ως νομος του κράτους. (με σχετική τροπολογία)


Όπου προέβλεπε οτι ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των εσόδων θα πήγαινε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την αποπληρωμή του χρέους.

2. Στο άρθρο 1 του ν. 3049/2002 προστίθεται παράγραφος 3 ως εξής:
«3. Τα έσοδα από την αποκρατικοποίηση και αξιοποίηση των επιχειρήσεων και των λοιπών περιουσιακών στοιχείων των προηγούμενων παραγράφων και του άρθρου 48 του ν. 3871/2010 (Α΄ 141) προορίζονται αποκλειστικά για τη μείωση του δημόσιου χρέους.»


Στην πρόσφατη συμφωνία ΔΩΣΑΜΕ τα μισά ή ΣΩΣΑΜΕ τα μισά.
Και θα πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας για την διαγραφή του χρέους με νομικά επιχειρήματα, ώστε να το πληρώσουν οι τράπεζες που το ξεφορτώθηκαν σε βάρος των Ευρωπαίων φορολογουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.