Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Στο τραπέζι η ελάφρυνση του χρέους...

Όπως δήλωσε χθες και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις οι χώρες της ευρωζώνης είναι διατεθειμένες να συζητήσουν το θέμα,
ενώ η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ είπε ότι η ελάφρυνση του χρέους θα μπορούσε να γίνει μέσω της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής, της επιμήκυνσης της περιόδου χάριτος (δεν γίνεται καμία αποπληρωμή) και τη μείωση των επιτοκίων στο ελάχιστο.
Αναφορικά με τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ο κ. Ντομπρόβσκις δήλωσε χθες ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία που συνηγορούν στην επίτευξη συμφωνίας μέσα στο δεύτερο Δεκαπενθήμερο του Αυγούστου ώστε η Ελλάδα να προλάβει να πάρει την πρώτη δόση του νέου προγράμματος πριν τις 20 Αυγούστου προκειμένου να αποπληρώσει υποχρεώσεις της προς την ΕΚΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.