Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ του Αλέξη στο ταμείο δημόσιας περιουσίας – Διακόπηκε η σύνοδος κορυφής!

Την άρνηση του έλληνα πρωθυπουργού συνάντησε η απαίτηση των θεσμών να δημιουργηθεί ταμείο διαχείρισης Δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας με έδρα το Λουξεμβούργο. Το γεγονός αυτό οδήγησε στην αιφνίδια διακοπή της συνόδου κορυφής προκειμένου να γίνουν απαραίτητες διαβουλεύσεις καθώς ο Έλληνας πρωθυπουργός εμφανίζεται ανυποχώρητος για το συγκεκριμένο θέμα.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.