Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Aπίστευτη παραποίηση των δηλώσεων Δραγασάκη στους υπότιτλους της ΕΡΤ1..

Σάλος δημιουργήθηκε από από υπότιτλο της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, σύμφωνα με τον οποίο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης  «εισηγήθηκε στον Πρωθυπουργό να αποδεχθεί συμφωνία με τους θεσμούς». Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο
Πάνο Χαρίτο αν, σε περίπτωση συμφωνίας, μπορεί να βγει το δημοψήφισμα από το «κάδρο» είπε χαρακτηριστικά: 
Αυτό είναι ένα πολιτικό θέμα, το οποίο η κυβέρνηση, η οποία αποφάσισε το δημοψήφισμα, μπορεί να αποφασίσει κάτι διαφορετικό. Αλλά γιατί προκηρύξαμε το δημοψήφισμα; Το προκηρύξαμε για να πετύχουμε μια συμφωνία η οποία θα εκκπληρώνει κάποια κριτήρια.

«Η χώρα έχει χρηματοδοτικές ανάγκες για να πληρώνει τα παλιά χρέη. Εδώ που είμαστε χρειαζόμαστε μια πιο συγκεκριμένη λύση. Γι' αυτό υποβάλλαμε ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα, για δύο έτη, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε στις αγορές και να δούμε ανάπτυξη συντομότερα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Πιο κάτω στην συνέντευξη του ο κ. Δραγασάκης ανέφερε..
"Η συμφωνία θα μπορούσε να κλείσει από τον Φεβρουάριο, αν υπήρχε πολιτική βούληση.."
και ερωτηθείς από ποιους δεν υπήρχε δεν πολιτική βούληση και απάντησε .."από τους θεσμούς.."
Το επίμαχο σημείο εδώ..
https://youtu.be/LjDn_L2V5zI?t=1444
Δείτε τον τίτλο που ανέβασε στο σχετικό σημείο η ΕΡΤ1 

Υ.Γ
Να τον χαίρονται τον κ. Ταγματάρχη...
Δημόσια τηλεόραση θέλουμε όχι κρατική με πουραλισμό και πολυφωνία..την αλήθεια θέλουμε..
αλλά αυτό που συνέβη σήμερα με την προσπάθεια παραποίησης των λεγομένων ενός πολιτικού στη ΕΡΤ απέχει πολύ...

Δήλωση Δραγασάκη ότι «εισηγήθηκε στον Πρωθυπουργό να αποδεχθεί συμφωνία με τους θεσμούς»..δεν υπάρχει πουθενά..

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.