Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

Πρόγνωση καιρού (20 με 26 Ιουλίου του 2015) από τον Πασχάλη Κατσάρα

Παρασκευή 17-Ιουλίου-2015

Η αιθριότητα του καιρού, η σχετικά υψηλή θερμοκρασία καθώς και ή απουσία ισχυρού πεδίου ανέμων θα χαρακτηρίσουν το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Αύρες στις παράκτιες περιοχές, αύρες ορέων σε ηπειρωτικές περιοχές και μελτέμι στο Αιγαίο.
Τα ίδια χαρακτηριστικά θα επικρατήσουν όλη την επόμενη εβδομάδα. Με δυό λόγια λοιπόν άνυδρη, ζεστή και χωρίς ιδιαίτερους ανέμους η βδομάδα που έρχεται.  Μόνο στο Αιγαίο θα επικρατήσει το κλασσικό Μελτέμι (ΒορειοΑνατολικός άνεμος), που παρεπιπτόντως εκδηλώνεται και επικρατεί στο Αιγαίο πέλαγός μας τους καλοκαιρινούς μήνες και είναι ένας .... καθαρά Ελληνικός Άνεμος) https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B9
Οι αυξομοιώσεις στην έντασή του θα κάνουν την διαφορά στην Θερμοκρασία η οποία θα εμφανίσει καλά μέγιστα την Πέμπτη και την Παρασκευή. 
   
Καλό Σαββατοκύριακο λοιπόν, καλή μας βδομάδα και μην ξεχνάμε ......«Είμεθα Έθνος Ανάδελφον».  

http://parapigma.blogspot.gr/2015/07/30-20-26-2015.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.