Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Να το ξαναπούμε; 12,5 δις χρηματοδοτικό κενό ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ οι Σαμαροβενιζέλοι από τον Μάιο 2015. Διαβάστε και ενημερωθείτε κ.του ΣΥΡΙΖΑ.

Βγαίνετε στα πάνελ και σας πετάνε κατάμουτρα τα δις χωρις να μπορείτε να αντιδράσετε. Ανέχεστε την παπάντζα... του «email Χαρδούβελη» χωρίς να απαντάτε. Στην αμπελοφιλοσοφία όμως .... είστε πρώτοι! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ με στοιχεία και όχι με τσιτάτα.


13 δισ. ευρώ μέτρα είχε υπογράψει ο Σαμαράς (μαζί με τα μέτρα Χαρδούβελη) από τον Ιουν. του 2014..

  ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ποιοι και γιατί άραγε άφησαν μετά τον Μάϊο 2015..12,5 δισ. € χρηματοδοτικό κενό..;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.