Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

Στα άδυτα της 110 ΠΜ - Δύο ώρες τηλεοπτικό αφιέρωμα στην Πολεμική Αεροπορία από το polemikiaeroporiahaf και το ZEYS TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο ώρες τηλεοπτικό αφιέρωμα στην πολεμική αεροπορία από το polemikiaeroporiahaf και το ZEYS TV. 


 
Την Τετάρτη 8 Ιουνίου ο δημοσιογράφος Χρήστος Βασιλειάδης και η παρουσιάστρια του ZEYS TV Βιβή Κάραλη είχαν την  ευκαιρία να βρεθούν στα άδυτα της 110 ΠΜ εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της ΠΑ.
Το καλύτερο απ όλα είναι να δούμε δύο ολόκληρες ώρες εντυπωσιακού υλικού που θα μεταδοθεί επί της οθόνης το Σάββατο και Κυριακή 18 και 19 Ιουνίου και ώρα 15:00 μ.μ, για όσους πάλι δεν μπορέσουν να το δουν τις συγκεκριμένες μέρες η εκπομπή θα μεταδοθεί σε πολλαπλές επαναλήψεις. Για όσους πάλι δεν έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν επί της μεγάλης οθόνης η εκπομπή θα ανέβει και στο κανάλι youtube του polemikiaeroporiahaf


polemikiaeroporiahaf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.