Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

Ο τύπος που ξεφτίλισε τους ανεκδιήγητους στο Star!

Ο Τέλλογλου, συνέταιρος του Θεοδωράκη, προσπαθεί να μας πείσει ότι σημερα χρεοκοπήσαμε και πως η Μέρκελ μας μισεί.
Ο άλλος, ο γίγας Αθανασίου από τις Βρυξέλλες με την κρυμμένη κοτσίδα, λέει ότι ο Γιουνκέρ μας μισεί. Όλοι μας μισούν λοιπόν γιατί δεν πληρώσαμε το ΔΝΤ, σύμφωνα με τους φωστήρες.
Και βγαίνει ο άψογος τύπος με το μουστάκι από την Γερμανία, ανταποκριτής του Star και… τους κάνει ρόμπα. «Εδώ όλα τα πρωτοσέλιδα είναι εξαιρετικά ήπια και θα έλεγα αισιόδοξα»
– Μα δεν είδαν ότι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΝΤ;;;
– Ναι, το είδαν, το γράφουν αλλά διευκρινίζουν ότι δεν είναι κάτι σημαντικό, έχει κανονική διαδικασία!!
Δηλαδή Θανάση, δεν μας μισούν;

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.