Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Paul Mason: Καταστρέφουν ακόμα και την ΕΚΤ για να ρίξουν την Ελληνική κυβέρνηση!

Έξω από τα δόντια, ο γνωστός δημοσιογραφος αναλύει το γραφημα στο άρθρο του Bloomberg λέγοντας ότι αποτελεί την απόδειξη της αυτοκαταστροφικής πολιτικής Μέρκελ και Ντράγκι που μόνη σκοπιμότητα έχει.... την ανατροπή της Ελληνικής κυβέρνησης! Σε απάντηση μάλιστα διευκρινίζει οτι δεν προτίθεται να γινει «παπαγαλάκι» προκειμένου να συγκαλύψει την αυτοκτονία της ΕΚΤ.
Που να γνώριζε και την δράση του μαύρου μετώπου εντός των τειχών…

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.