Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Πίτερ Σπίγκελ (Financial Times): Πολιτική συμφωνία μέχρι την Παρασκευή..


Ακόμη και ο επικεφαλής του Γραφείου των Financial Times στις Βρυξέλλες, Πίτερ Σπίγκελ, που συνήθως… 
προέβλεπε τα χειρότερα για την Ελλάδα, αποτιμά ως θετικές τις τελευταίες εξελίξεις,
κάνοντας λόγο για επικείμενη συμφωνία. 
Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Πίτερ Σπίγκελ σχολίασε ότι μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει επέλθει πολιτική συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εκπροσώπους των εταίρων και δανειστών της Ελλάδας. Παράλληλα, ο Πίτερ Σπίγκελ προέβλεψε ότι την επόμενη εβδομάδα, αμέσως μετά την πολιτική συμφωνία, θα υπάρξει και οριστική συμφωνία των τεχνικών κλιμακίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.