Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Εννέα νέες γερανογέφυρες παρήγγειλε η Cosco για τον Πειραιά! Ποιό Grexit;

Πολύ απλά, οι Κινέζοι κάτι παραπάνω ξέρουν και έχουν την δύναμη να επιβάλλουν τις εξελίξεις στην όποια Ευρώπη, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν για να εμποδίσουν ένα Grexit.
Εκτός εάν κάποιος πιστεύει ότι οι Κινέζοι ξοδεύουν δις οχι για να έχουν πύλη στην Ευρώπη, αλλά στην Αλβανία και την Βαρδάσκα. Δια τελωνείου μάλιστα.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.