Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Ο καιρός της εβδομάδας από τον μετεωρολόγο Πασχάλη Κατσάρα

Φίλες και Φίλοι γειά.
Μετά την εναλλαγή ζέστης-κρύου που συνοδεύτηκε ακόμα και με έντονες τοπικά καταιγίδες μπαίνουμε σε μια πιό ομοιογενή (καιρικά) εβδομάδα.
Λίγες βροχές και ασθενείς καταιγίδες υπό μορφή αστάθειας (δηλαδή που εκδηλώνονται κυρίως μεσημέρι και απόγευμα), αναμένονται κυρίως
στα ορεινά ηπειρωτικά το επόμενο τριήμερο (μέχρι δηλαδή και το απόγευμα της Δευτέρας. Η θερμοκρασία ανεβαίνει λίγο, αλλά όχι σημαντικά. Από Τρίτη και μετά αίθριος καιρός και σταδιακή άνοδος θερμοκρασίας, η οποία με μιά μικρή κάμψη την Πέμπτη θα μας αποζημιώσει με άνοδο το επόμενο Σαββατοκύριακο ώστε να απολαύσουμε άνετα την θάλασσα. Καλό Σαββατοκύριακο και με το καλό ......η συμφωνία στις Βρυξέλλες. 

Πασχάλης Κατσάρας                              
Μετεωρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.