Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

Τι δεν καταλαβαίνεις..; Το λέει ξεκάθαρα θέλει να ρίξει τον Τσίπρα..

Μεταβατική κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, με άλλον Πρωθυπουργό, προτείνει ο Σαμαράς!

Συνέντευξη στο περιοδικό Crash παραχώρησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
και προτείνει μία μεταβατική κυβέρνηση συνεργασίας για να βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο, που ενδεχόμενα να βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας αν δεν μπορεί να περάσει τη συμφωνία από τη Βουλή.
Ο πρώην Πρωθυπουργός σημειώνει πως στη μεταβατική αυτή κυβέρνηση Πρωθυπουργός δεν μπορεί να είναι ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά δεν ζητάει να είναι και ο ίδιος.
“Αν η κυβερνητική πλειοψηφία δεν στηρίξει την όποια συμφωνία φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, έχουμε απώλεια της δεδηλωμένης. Και ασφαλώς πρέπει να υπάρξει άλλος κυβερνητικός συνασπισμός στη συνέχεια. Και αυτό απαιτεί μια μεγάλη εθνική συνεννόηση. Και για την παραμονή της χώρας στο ευρω και για την έξοδο από την κρίση”, τονίζει συγκεκριμένα ο Αντώνης Σαμαράς.
Στο ερώτημα δε εάν θα έμπαινε σε μία κυβέρνηση υπό τον κ.Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ν.Δ απάντησε: “Αν ο κ. Τσίπρας έχανε την δεδηλωμένη, ούτε εκείνος θα ήταν σωστό να παραμείνει πρωθυπουργός. Δική μου επιδίωξη δε είναι να μπω σε μια κυβέρνηση από την σημερινή Βουλή.Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να γίνουν εκλογές άμεσα, γιατί δεν το αντέχει η χώρα. Κι αν απολεσθεί η δεδηλωμένη, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι ο κ. Τσίπρας, με όσους δικούς του συμφωνούν, να προχωρήσει σε μια συμφωνία με την Ευρώπη, με τη βοήθεια τη δική μας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.