Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ...

Όθων Ιακωβίδης (4/VI/2015) Χθες, στη Βουλή, (κατά τις εργασίες της “Επιτροπής για τις συνθήκες υπαγωγής της Ελλάδας στο καθεστώς των Μνημονίων”) ακούστηκε, επιτέλους ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εκεί μέσα, η τεκμηριωμένη Αλήθεια για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας: Η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται υπό την κατοχή των δυνάμεων των “δανειστών” της, στους οποίους...
παραδόθηκε η εθνική κυριαρχία και μάλιστα “άνευ όρων και αμετακλήτως” !!!!! με όρους που για πρώτη φορά στον κόσμο ολόκληρο, υπογράφονται από ένα κράτος προς δανειστές του !!!……..
Τη φοβερή αυτή Αλήθεια, τεκμηρίωσε (με την αναμφισβήτητη βαθειά επιστημονική γνώση και κύρος των λόγων του) ο καθ. συνταγματολόγος, Γιώργος Κασιμάτης, καταθέτοντας και απαντώντας , επί ώρες, στους βουλευτές της επιτροπής.
Οι όροι αυτοί των “Μνημονίων” (όπως ανέλυσε ο κ. καθηγητής) είναι οι όροι που περιγράφουν:
τη ρητή παραίτηση της Ελλάδας από την διεθνή προστασία τής εθνικής της κυριαρχίας
την παράδοση στους “δανειστές” όλης τής (παρούσας και μελλοντικής) Δημόσιας και Ιδιωτικής περιουσίας τής Ελλάδας (που υλοποιείται με το ΤΑΙΠΕΔ)
τη δυνατότητα των “δανειστών” για μεταβίβαση των δανειακών τίτλων σε τρίτους (π.χ στην Τουρκία) χωρίς τη συγκατάθεση της Ελλάδας.
την αδυναμία της Ελλάδας να μεταβιβάσει σε άλλους, που πιθανόν να ήθελαν (π.χ ΗΠΑ, Κινέζους, Ρώσσους) αυτόν τον δανεισμό της, χωρίς την σύμφωνη γνώμη των “δανειστών”.
την παράδοση της διαχείρισης όλης της Οικονομίας τής Χώρας, στους “δανειστές” της, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των οποίων η Ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει καμία οικονομική πράξη. (Αυτό ισοδυναμεί με απώλεια της Λαϊκής κυριαρχίας, δηλαδή εκπαραθύρωση της Δημοκρατίας).
Οι όροι αυτοί είναι που περιγράφουν με απόλυτη σαφήνεια το πέρασμα της Ελλάδας από την ομάδα των “Ελευθέρων κρατών” σε αυτή των “προτεκτοράτων”.
Η Αλήθεια αυτή, ανοίγει διάπλατα, δύο μεγάλα κεφάλαια στην τρέχουσα πολιτική συγκυρία:
1ον) Το κεφάλαιο καταλογισμού και απόδοσης ευθυνών σε όσους συνήργησαν στην εθνοκτόνο και κοινωνιοκτόνο αυτή πράξη.
2ον) Το κεφάλαιο της υποχρέωσης της Κυβέρνησης να επανακτήσει η Χώρα την εθνική της κυριαρχία και η κοινωνία την ύπουλα σφετεριζόμενη (από τους εντόπιους εκπροσώπους των “δανειστών”) Λαϊκή κυριαρχία της.
Σχετικά με το πρώτο κεφάλαιο, δεν πέρασε απαρατήρητη η έξαψη που κατέλαβε την παριστάμενη πριμαντόνα των Μνημονιακών (και υπουργό όλων των Μνημονιακών κυβερνήσεων) κ. Ανδρέα Λοβέρδο, όταν, ακούγοντας τον τεκμηριωμένο λόγο τού σεβάσμιου καθηγητή του Γ. Κασιμάτη, εξανέστη φωνάζοντας (ίσως και βλέποντας τον εαυτό του στην πρώτη σειρά στα σκαμνιά των κατηγορουμένων/ενόχων, στο “Ειδικό Δικαστήριο”): “-Μιλάει για Εθνική προδοσία !”.
Σχετικά με το δεύτερο κεφάλαιο, που αυτή τη στιγμή έχει περισσότερη αξία, πρέπει να επισημάνουμε ότι από την διαπραγμάτευση που διεξάγει η κυβέρνηση, παρατηρούμε την παντελή έλλειψη των Μνημονιακών όρων που καθιστούν τη Χώρα μας “Οικονομικό προτεκτοράτο”, την κοινωνία μας πολιτικά αιχμάλωτη και εμάς, τους “πολίτες” της, ανδράποδα.
Στο σημείο αυτό, σε παραπλανητική ερώτηση του Λοβέρδου που τον ρωτά: “Δηλαδή, αν ο Τσίπρας υπογράψει να πάρει λεφτά από τους πιστωτές μας, θα είναι κι αυτός υπόλογος εθνικής προδοσίας;” ο καθ. Γιώργος Κασιμάτης ήταν σαφέστατος και καταπέλτης : “Το αν ο Τσίπρας θα πάρει λεφτά, πολλά ή λίγα, ή αν δεν θα πάρει, δεν έχει καμία σχέση με το θέμα της παράδοσης της Εθνικής κυριαρχίας του κράτους μας. Είτε είναι ο Τσίπρας, είτε ο Κασιμάτης, είτε ο Λοβέρδος που υπογράψει τους ίδιους όρους παράδοσης της Εθνικής μας κυριαρχίας, είναι υπόλογος”.
Το παρόν σημείωμα τίθεται υπ’ όψη κάθε συμμετέχοντος (σε οποιοδήποτε επίπεδο, από τον υποστηρικτή/οπαδό, μέχρι τον πρωθυπουργό) στην τρέχουσα διαπραγμάτευση με τους “δανειστές” μας.

Υ/Γ : Δεν μπορώ να μην εκφράσω τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη Ζωή Κωσταντοπούλου για τα θαρραλέα βήματά της για την αναβάθμιση τού ρόλου τού κοινοβουλίου.
Θέλοντας ή μή, συντελεί στο να ακούγεται (επιτέλους) με την ένταση που της αξίζει, η φιμωμένη Αλήθεια που από την πρώτη στιγμή κατατέθηκε από τον Μίκη Θεοδωράκη που, μαζί με τον Γιώργο Κασιμάτη, κήρυξαν τον πόλεμο στο ΜΕΓΆΛΟ ΨΕΜΜΑ με το οποίο τρέφεται, εδώ και 5 χρόνια, η Ελληνική κοινωνία, από το δηλητηριασμένο βυζί των ΜΜΕ ….
Το κανάλι της Βουλής, αρχίζει να διαλύει το σκοτάδι της πηχτής προπαγάνδας του κατοχικού καθεστώτος !!…

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.