Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Νέα πρόταση ετοιμάζεται να φέρει ο Γιούνκερ τις επόμενες ώρες

Νεα συμβιβαστική πρόταση (;) αναμένεται να φέρει τις επόμενες ωρες ο Πρόεδρος της Κομισιόν, σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμους αξιωματούχους των Βρυξελλών.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπαρξει και τηλεφωνική
επικοινωνία Τσίπρα – Γιούνκερ σήμερα το βράδυ.
Η πρόταση Γιούνκερ θα έρθει λίγες ώρες μετά τη χθεσινή επίθεση που εξεπέλυσε στην ελληνική κυβέρνηση και θα πρόκειται για μια προσπάθεια διαμεσολάβησης, με εναλλακτικές προτάσεις στα μέτρα που αποτελούν «κόκκινες» γραμμές της κυβέρνησης, όπως το ασφαλιστικό και οι αυξήσεις στον ΦΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.