Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

Βυθίζεται το ευρώ στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών

Την πρώτη αντίδραση των αγορών με το άνοιγμα των ασιατικών αγορών πριν από λίγο καταγράφει το Conflict News αλλά και το B.I.. 
Το ευρώ φαίνεται να κάνει μεγάλη βουτιά. Βυθίζεται το ευρώ στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών 
 
Σύμφωνα εν τω μεταξύ με τους Financial Times η κλιμάκωση της ελληνικής κρίσης χρέους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αναμένεται να προκαλέσει την έντονη αντίδραση στις χρηματοπιστωτικές αγορές τη Δευτέρα, σπάζοντας τη σχετική ηρεμία που επικράτησε κατά τις τελευταίες εβδομάδες. 
 www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.