Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ..

Απίστευτο ακούγεται, όμως είναι αληθινό..
Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κερδίσει χρόνο στην προσπάθειά της να ακυρώσει το δημοψήφισμα και βουλευτής της δήλωσε ευθαρσώς στην Bild ότι η αντιπολίτευση ελπίζει ότι θα στεγνώσουν τα ΑΤΜ, έτσι ώστε ο κόσμος να ξεσηκωθεί κατά της κυβέρνησης!
Την φοβερή δήλωση την έκανε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης.
“Σήμερα το βράδυ θα καταθέσουμε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Αυτό σημαίνει ότι στη Βουλή θα πρέπει να συζητηθεί αυτό το θέμα αποκλειστικά κι έτσι δεν γίνεται να διεξαχθεί η ψηφοφορία για το δημοψήφισμα. Το κάνουμε, γιατί σκεφτόμαστε ότι οι ανθρωποι δεν μπορούν να αντιληφθούν τις πραγματικές συνέπειες του δημοψηφίσματος κι ενός πιθανού Grexit, όσο για παράδειγμα υπάρχουν χρήματα στα ΑΤΜ”, είπε χαρακτηριστικά στην Bild, στην οποία το κόμμα της αντιπολίτευσης φαίνεται πως έχει μια συμπάθεια.
Πρόκειται για απίστευτη δήλωση από Έλληνα βουλευτή, που παραδέχεται ότι η ΝΔ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο μ΄ αυτή την κίνηση τακτικής, ελπίζοντας να τελειώσουν τα χρήματα στα ΑΤΜ και να προκληθεί πανικός στη χώρα για να ρίξει την κυβέρνηση, την ώρα που αυτή διατείνεται ότι διαπραγματεύεται!

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.