Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Μετωπική επίθεση του Ρέντσι στην Κομισιόν: Εάν αυτή είναι η Ευρώπη σας, κρατήστε την για τους εαυτούς σας!

Σφοδρή επίθεση του Ιταλού ηγέτη, στην κομισιόν για το θέμα της μετανάστευσης. Μία επίθεση που πραγματικά θα πρέπει να κάνει τους ευρωτεμπέληδες των Βρυξελλών. Τους ανύπαρκτους που προάγουν την «τήρηση των κανόνων της ΕΕ» αλλά παραβιάζουν το σύμφωνο για την μετανάστευση. Ναι, αυτό που υπεγράφη μετά από αγώνα της Ελλάδας το 2008....

Έκρηξη λοιπόν του Ματέο Ρέντσι χθες με βαρύτατους χαρακτηρισμούς:

«Εάν αυτή είναι η Ευρώπη σας, μπορείτε να την κρατήσετε, σας την χαρίζουμε!»

«Εάν δεν μπορείτε να συμφωνήσετε για 40 χιλ. πρόσφυγες, τότε δεν αξίζει να λέγεστε Ευρωπαίοι!»

«Εάν δεν θέλετε να δείξετε αλληλεγγύη, τότε μην σπαταλάτε τον χρόνο μας»!

Κρίμα γιατί σε αυτό το θέμα ζωτικής σημασίας, όπου η Ελλάδα είχε οδηγήσει την Ευρώπη στις σωστές αποφάσεις από το 2009, οι μνημονιακές κυβερνήσεις πέταξαν στα σκουπίδια αυτό το επίτευγμα.

Κρίμα γιατί και ο αρμόδιος επίτροπος είναι Έλληνας και γνωρίζει από πρώτο χέρι το πρόβλημα.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.