Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Μοσκοβισί: Είμαστε μερικά… εκατοστά από μια συμφωνία

Ο επίτροπός Οικονομικών της Κομισιόν, Πιέρ Μοσκοβισί, με συνέντευξή του στο RTL, τονίζει ότι Ελλάδα και δανειστές απέχουν μερικά εκατοστά από μία συμφωνία.

«Είμαστε μερικά… εκατοστά από μία συμφωνία. Επιθυμώ να ξεφύγουμε από το αδιέξοδο. Ανοιχτή πόρτα στις διαπραγματεύσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων, στο tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό πριν από λίγο.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.