Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

ΟΧΙ άλλα ψέματα...

"Αναδιάρθρωση και επενδύσεις δις πρότειναν Μέρκελ-Ολάντ.."

Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου της Deutsche Welle..
η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων...
ότι "άρχισε να διαρρέει χθες Κυριακή το περίγραμμα των τελικών θέσεων με τις οποίες Μέρκελ και Ολάντ προσπαθούσαν την Παρασκευή να μεταπείσουν τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτές φαίνεται πως προέβλεπαν όχι μόνον ένα νέο πακέτο στήριξης, αλλά και την προοπτική νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους μέσω μιας νέας παράτασης στη διάρκεια αποπληρωμής του υφιστάμενων δανείων, αλλά και συνολικές οικονομικές επενδύσεις ύψους 35 δις ευρώ. Όπως σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι στο Βερολίνο, ο έλληνας πρωθυπουργός όχι μόνον απέρριψε τις προτάσεις αυτές, αλλά ούτε καν αναφέρθηκε σε αυτές όταν το βράδυ του Σαββάτου υπεραμυνόταν ενώπιον της βουλής των σχεδίων του για το δημοψήφισμα..."
Υ.Γ
Που ήταν αυτές οι προτάσεις την περασμενη εβδομάδα και γιατί δεν τις παρουσίασε κανείς από τους εταίρους...;
γιατι δεν "έπαιξαν" πουθενά στον τύπο έστω και σαν προτάσεις τα εν λόγω μέτρα.. ;
Γιατί τα παρουσιάζουν τώρα ως δήθεν προτάσεις ...μετά την αποφαση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα...;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.