Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Τα λαμόγια λοιπόν που μιλούσαν για «καταστροφή», σήμερα πήγαν ταμείο...

Ελπίζουμε σήμερα να μην υπάρχει ούτε ένας χάνος στην Ελληνική κοινωνία που να αναρωτιέται «πως είναι δυνατόν να βγαίνουν σε κανάλια σεσημασμένα άτομα και να προβλέπουν κατάρρευση». Και οι σεσημασμένοι και τα κανάλια που τους προβάλλουν, κάνουν την «δουλειά τους». Συνεργάζονται με funds και κάνουν ταμείο. Στην πλάτη των Ελλήνων. Θυμηθείτε τι γράφαμε όταν όλοι έβλεπαν «καταστροφή»: "Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, την ώρα που πολλοί, ακόμα και θεσμικοί πουλάνε πανικόβλητοι, καποιοι παλιοί μας γνωστοί χετζάρουν. Εκεί που χτίζουν θέσεις και με την βουλιμία που τις χτίζουν μέχρι αυτή την στιγμή, σημαίνει ότι θέλουν την Δευτέρα να ειναι καβάλα.
Αυτό τι σημαίνει; Ότι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε ευοίωνες εξελίξεις, ίσως και συμφωνία. Έκτακτη συνεννόηση, με πολύ καλή είδηση λοιπόν που κανείς αυτή την στιγμή δεν την περιμένει.
Αν δεν περάσει ο εκβιασμός της Λαγκάρντ που θέλει οικουμενική, για να γλιτώσει και η ίδια και η ντόπια συμμορία της, σε τρεις μήνες δεν θα χωρούν τα ανακριτικά γραφεία κατά της διαφθοράς. Παρότι θα έχουν πολλαπλασιαστεί. "
olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.