Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Επίσημη Διάψευση της Προπαγάνδας Θεοχάρη («Ποτάμι»)....

«Σε περιόδους προεκλογικές, ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες μάλιστα εγγράφονται μέσα εις τα πρακτικά της Βουλής επιφέρουν ίσως και εισαγγελικές διώξεις», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, στη Βουλή αναφορικά με τις δηλώσεις του
κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη περί σχεδίου τυπώματος δραχμής.
Η δήλωση αυτή της Θεανώς Φωτίου προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή του Ποταμιού Κωνσταντίνου Μπαργιώτα.

«Η σημερινή δήλωση του κ. Θεοχάρη, εκτός από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, πόσο μάλλον όταν είναι εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο ευαγγελίζεται την “ευθύνη”. Ντροπή και τίποτα άλλο» δήλωσε με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σχετικά με τις δηλώσεις «περί δραχμής» του βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη.
«Η τοποθέτηση του κ. Θεοχάρη ήταν εκτός τόπου και χρόνου, όχι μόνο επί της ουσίας, αλλά και όσον αφορά το γεγονός το οποίο είπε ότι είναι ομάδα στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στο Μαξίμου και ετοιμάζουν το τύπωμα νέου εθνικού νομίσματος δεν έχει καμία βάση. Καμία, μα καμία βάση», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Στρατούλης, αναφορικά με τη δήλωση του βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη.

«Είναι πέρα από κάθε πολιτική δεοντολογία. Είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσα στην καρδιά του εκλογικού αγώνα», πρόσθεσε ο κ. Στρατούλης.
«Αφενός μεν διαψεύδουμε την πληροφορία, και από εκει και πέρα τον παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού που αυτές τις κρίσιμες ώρες διασπείρει τέτοιες κινδυνολογικού τύπου ψευδείς ειδήσεις».
«Πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να τοποθετηθεί, να ζητήσει συγγνώμη και να το πάρει πίσω», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας.

hellasforce 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.