Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: Θέλουν οριζόντιες μειώσεις για να μην «προδώσουν» την προηγούμενη κυβέρνηση!

Δυστυχως για άλλη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε. Το ΔΝΤ υπαναχώρησε για ακόμα μια φορά από την συμφωνία, αποδεικνύοντας τον βρώμικο ρόλο της Λαγκάρντ. Αυτός είναι ο λόγος των τελευταίων εξελίξεων και της άμεσης εμπλοκής τιυ Έλληνα πρωθυπουργού με Γιουνκέρ, Ντράγκι και Λαγκαρντ.
Ο Τόμσεν μάλιστα, δεν έκρυψε την χυδαιότητα με την οποία περικλύουν το σκεπτικό τους: Δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε την σύναψη μιας συμφωνίας που θα φαίνεται πιό «επιτυχημένη» από αυτή που είχαμε συνάψει με την προηγούμενη κυβέρνηση!!
Πρακτικά, το ταμείο απαιτεί τώρα οριζόντιες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, εφαρμογή άμεσα της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος ως πρώτο πικρό ποτήρι.
Όλα αυτά, ενώ το ΔΝΤ είχε συμφωνήσει με τις Ελληνικές προτάσεις και απέμενε η διευθέτηση του χρέους. Έτσι τουλάχιστον πίστευαν οι εύπιστοι της κυβέρνησης που ακομα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι βρίσκονται ανάμεσα στις συμπληγάδες των εγκληματιών τύπου Λαγκαρντ και του ντόπιου μαύρου μετώπου που μεθοδεύει το γκρέμισμα της κυβέρνησης για να σώσουν τους δέκα Παπασταύρους του Σαμαρά.

olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.