Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Ντάισελμπλουμ: Καλή βάση συμφωνίας οι ελληνικές προτάσεις..

Οι ελληνικές προτάσεις αποτελούν ένα καλό βήμα συμφωνίας είπε πριν από λίγο ο Γερούν Ντάισελμπλουμ κατά τη συνέντευξη τύπου μετά το Eurogroup, ενώ τόνισε ότι δεν υπήρξε χρόνος στη σημερινή συνεδρίαση για να τις αξιολογήσουν οι Υπουργοί Οικονομικών.


Ο κ. Ντάισελμπλουμ επιβεβαίωσε ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει και νέο έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα, το οποίο θα έχει ως στόχο «να βρει μια τελική συμφωνία».

Ο Πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε ότι η σημερινή συνεδρίαση των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης είχε ως στόχο να προετοιμάσει τη Σύνοδο Κορυφής, ενώ τόνισε ότι «πήραμε μια πρώτη εντύπωση των ελληνικών προτάσεων που κατατέθηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.