Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...

Τελικά δεν είμαστε μόνοι μας!

Και αυτό είναι που φοβούνται τελικά οι δανειστές μας.Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε.


Η Ισπανική πλατφόρμα «Auditamos Grecia», η οποία έχει συσταθεί απο την Ομάδα Πολιτών της Ισπανίας για τον Λογιστικό Έλεγχο του Ισπανικού Χρέους εκφράζει με ένα βίντεο τη συμπαράστασή της στην Ελλάδα.

Στο βίντεο Ισπανοί «από τις πλατείες» κρατώντας πλακάτ με μηνύματα γραμμένα στα ελληνικά, αλλά και μιλώντας σπαστά ελληνικά, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στη χώρα μας.

Το κείμενο συμπαράστασης έχει ως εξής:

«Από τις πλατείες θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στους πολίτες της Ελλάδας. Ξέρουμε ότι είναι μια στιγμή σημαντική για εσάς. Ότι οι δυσκολίες που περνάτε είναι πολύ σκληρές. Ξέρουμε ότι οι θεσμοί και οι φορείς στη χώρα σας δεν στάθηκαν στο ύψος τους και ότι Ευρωπαϊκή Ένωση λειτουργούσε για το συμφέρον των οικονομικών ελίτ. Ξέρουμε ότι η διάσωση της Ελλάδας ήταν μια απάτη που εξυπηρέτησε μόνο για ν αβοηθήσει το τραπεζικό σύστημα. Ξέρουμε ότι ένα μεγάλο μέρος του χρέους σας είναι:

Αθέμιτο

Παράνομο

Απεχθές

Μη βιώσιμο

Στηρίζουμε το έργο της Επιτροπής Αλήθειας που διενεργεί έλεγχο για να διευκρινίσει πώς αυξήθηκε το δημόσιο χρέος τα τελευταία χρόνια. Ένα χρέος που δεν ήταν στην υπηρεσία του ελληνικού λαού. Ένα χρέος που μόνο ωφέλησε τους δανειστές. Ένα χρέος που δημιουργήθηκε από:

Αδικία

Διαφθορά

Εκβιασμό

Ένα χρέος που απειλεί την κυριαρχία των λαών.

Ένα χρέος

Αθέμιτο

Παράνομο

Απεχθές

Μη βιώσιμο

Ζητάμε ευθύνες

Και δεν πληρώνουμε ότι δεν μας αναλογεί.

Από τους διάφορους λαούς της Ισπανίας θέλουμε να σας στείλουμε ένα μήνυμα:

Δεν είστε μόνες

Δεν είστε μόνοι

Είμαστε όλοι Ελλάδα

Έλεγχος του χρέους από τους πολίτες τώρα.

Έλεγξε το- Διέγραψέ το»

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.