Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Και ο Γιούνκερ..φοβέρα θέλει..Αισιόδοξος ο Γιούνκερ..

Παρά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων για την Ελλάδα ο πρόεδρος της Κομισιόν δηλώνει «πεπεισμένος» ότι μπορεί να βρεθεί λύση μέχρι το τέλος του μήνα. 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ είναι
«πεπεισμένος» ότι μπορεί να βρεθεί λύση μέχρι τα τέλη Ιουνίου, εφόσον υπάρξουν «ενισχυμένες προσπάθειες για μεταρρυθμίσεις από την ελληνική πλευρά και πολιτική βούληση από όλες τις πλευρές».
Το γερμανικό ειδησεογραφικό δίκτυο N-TV κάνει λόγο για «καυγά ανάμεσα στην Ελλάδα και στους δανειστές» και υποστηρίζει ότι «οι Βρυξέλλες δείχνουν κίτρινη κάρτα στην Ελλάδα». «Αποτυχία των διαπραγματεύσεων» βλέπει το πρώτο κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης, ωστόσο στις περισσότερες ανταποκρίσεις από τις Βρυξέλλες τονίζεται επίσης ότι οι συνομιλίες θα συνεχιστούν στο πλαίσιο του Γιούρογκρουπ- άρα προφανώς την επόμενη Πέμπτη στο Λουξεμβούργο, όπου γίνεται η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.