Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Τι ήξερε ο Στουρνάρας από τις 24 Ιουν. 2015..;;;Tι ήξερε ο Στουρνάρας από τις 24 Ιουν. 2015...τότε που δεν υπήρχε λήξη των διαπραγματεύεσεων και φυσικά δεν είχε ανακοινωθεί το δημοψήφισμα..
Σας θυμίζουμε το ιστορικό..

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, επικαλούμενος το ρόλο του στις διαπραγματεύσεις Ελλάδας - δανειστών, ζητά από την προέδρο της Βουλής να τον καλέσει μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία - Δεν θα παραστεί αύριο στην Επιτροπή ΔΕΚΟ...

Δείτε τι έγραψε στις 24 Ιουν.2015 στην επιστολή του στηνπρόεδρο της βουλής ο Στουρνάρας..

"Από Δευτέρα 6 Ιουλίου και για όλη την εβδομάδα που ακολουθεί, θα είμαι στη διάθεσή σας, υποθέτοντας εύλογα ότι η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί...."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.