Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

ΡΑΠΙΣΜΑ του Ντράγκι στην Λαγκάρντ: Αύξηση 1,1 δις του ELA αποφάσισε η ΕΚΤ!

ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ!

Σε αύξηση του ανώτατου ορίου δανεισμού των ελληνικών τραπεζών μέσω του Μηχανισμού Εκτακτης Ρευστότητας (ΕLA) κατά 1,1 δισ. ευρώ προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανώτατο όριο διαμορφώνεται πλέον στα 84,1 δισ. ευρώ από 83 δισ. ευρώ που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα.
Με βάση τις ίδιες πηγές, στη συνεδρίαση δεν έγινε συζήτηση για το θέμα των εγγυήσεων που θέτουν οι ελληνικές τράπεζες προκειμένου να χρηματοδοτηθούν από το μηχανισμό, παρά τις αφόρητες πιέσεις της Λαγκάρντ, που σύντομα θα αντιμετωπίσει ΚΑΙ την δικαιοσύνη.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.