Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Reuters: ετοιμάζει θετική δήλωση για την Ελλάδα Το Eurogroup

Πρόοδο στις διαπραγματεύσεις Ελλάδας - δανειστών διαπιστώνει το Eurogroup, όπως αναμένεται να ανακοινωθεί σε σύντομη δήλωση, σύμφωνα με δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων στο πρακτορείο Reuters.

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα εκδώσουν...
μια σύντομη δήλωση για την Ελλάδα και θα καλωσορίσουν την πρόοδο που έχει γίνει μέχρι στιγμής με τους πιστωτές, αλλά θα προειδοποιήσουν επίσης ότι χρειάζονται περισσότερος χρόνος και περισσότερη προσπάθεια για να ξεπερασθούν οι δυσκολίες στις συνομιλίες με τους πιστωτές, δήλωσαν δύο αξιωματούχοι της ΕΕ.
"Θα υπάρξει μια σύντομη δήλωση και θα αναφέρεται στην πρόοδο που έχει γίνει και στη δουλειά που μένει να γίνει, ενώ θα καλωσορίζεται η πρόθεση των Ελλήνων να επιταχύνουν τη δουλειά τους", δήλωσε ένας αξιωματούχος που είχε ενημέρωση σχετικά με τη δήλωση.
Ένας άλλος αξιωματούχος πρόσθεσε πως η δήλωση θα λέει ότι "χρειάζονται περισσότερος χρόνος και περισσότερη προσπάθεια για να γεφυρωθούν τα κενά" στις συνομιλίες ώστε να αποφευχθεί μια στάση πληρωμών εκ μέρους της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.