Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Εγκαταλειπουν την Palmyra πανικόβλητοι οι Ισλαμιστες!

Για μια ακόμη φορά, μετά το Kobani αποδεικνύεται ότι οι Ισλαμιστές του ISIS, δεν έχουν το ηθικό ενός τακτικού Στρατού και οι σκληρότητα τους ξεσπάει μόνο σε άοπλους αιχμαλώτους.


Μετά το άγριο ολονυχτιο σφυροκόπημα, με πυροβολικό και άρματα των θέσεων του ISIS από τον στρατό της ελεύθερης Συρίας, οι μαχητες του Ισλαμικού Κράτους εγκαταλείπουν με όποιο μέσω βρουν την περιοχή.

Τα σημεία των υποχωρούντων Ισλαμιστών που βομβάρδισε η Συριακή Αεροπορία

Πιο συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες, κομβοι με οχήματα εγκατέλειπε τις θέσους του ΙΚ στην Palmyra με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση από αέρος από την Πολεμική Αεροπορία της Συρίας, που δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία.

hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.